Tecrübeli Eğitim Danışmanları Aristo Bilir!

Özel Öğretim kurslarında öğrenciyi ilk karşılayan her zaman ön büro ekibidir. Eğitimler hakkında bilgi almak için arayan, kuruma gelen öğrencileri detaylı bilgisiyle aydınlatır. Satın alma fikriyle kuruma ulaşan öğrencilerin etkili bir biçimde dinlemek, ihtiyacına uygun eğitim programını sunmak ve tabi ki itirazlarını karşılamak iyi bir satışçının en önemli özelliğidir.
 
Hiç şüphesiz tecrübeli bir eğitim danışmanının işlerini takip edebilmesi için müşteri ilişkileri sistemlerini, kurs yazılımlarını iyi kullanması gerekir. Bununla birlikte satış verilerini analiz etmek ve bu verilerden stratejik kararlar çıkarma yeteneği de tecrübeli bir satışçının sahip olması gereken niteliklerden.
 
Gelgelim eğitim sektörü personel sirkülasyonun en çok yaşandığı alanlardan. Dolayısıyla tecrübeli personel kadar yeni gelen eğitim danışmanının da işlere hemen adapte olması, yapılacak aramaları, randevusu bulunan öğrencileri takip etmesi gerekir. Satış sırasında eksiksiz ve doğru şekilde verileri girmesi de oluşabilecek problemlerin önüne geçmek için büyük önem arz ediyor. İşte bu noktada Aristo LMS CRM modülü hem tecrübeli hem tecrübesiz eğitim danışmanlarının işlerini aksamadan yapmasını sağlıyor.
 
Aristo Bugünkü Görüşmelerim raporu ile eğitim danışmanına o gün yapılacak görüşmeleri detaylı filtreleme ile raporlayarak o güne hazırlıyor. Görüşme Raporu ile de hem unutulmuş görüşmeleri raporlayıp hem de ileri tarihli yapılacak görüşmeleri hatırlatıyor. 
 
Aristo yeni görüşme ekranındaki zorunlu alanlar ve sorgulamalarla kullanıcı hataları da engelleniyor. Yüz yüze yapılacak görüşmelerde öğrencilere randevu mesajı ile hatırlatmada bulunuyor. Satış esnasındaki sistemsel kontrollerle sözleşme, senet ve makbuz gibi çıktıları doğru ve eksizsiz bir şekilde almanızı sağlıyor. Aday öğrencileri takip etmek, yapılan satışlarla hedef, prim ve ciroyu görmek Aristo ile çok kolay. 
 
Öyle ki; son 10 yıldır Aristo kullanmış eğitim danışmanları iş değişikliklerinde gittikleri yerlerde de Aristo kullanmak istediklerini böylece görüşmeleri kolayca takip ettiklerini ve hızlıca satışa döndürebildiklerini söylüyor. Siz de Aristo'nun rahatlığına varmak için bizi arayın, demo talep edin.

Bu yazıyı paylaşın

İletişim Bilgileri

  • Adres: Kocaeli Üniversitesi Teknopark E7

  • Telefon: (0507) 504 62 25

  • Email: [email protected]

İletişim Formu

Formu doldurarak aklınıza takılanları bize ulaştırabilir, sorularınıza cevap bulabilirsiniz.