Kurs Yazılımında Siz Hangi Yıldasınız?

Yabancı dil eğitimi veren sektörün öncü markalarına sahip tüm yöneticiler artık her bilgiye anında ulaşmak istiyor. Hem eğitimin kalitesini artırmak hem de uzaktan yönetebilme kabiliyeti için 'online yazılımlar' bulutta çalışan sistemler dönemin olmazsa olmazı.
 
Bilhassa 2019 Pandemisiyle birlikte 'uzaktan /online -eğitim / çalışma' kavramları hızlı ve kalıcı olacak bir şekilde hayatımıza girdi. Bulut sunucularda çalışan yazılıma sahip olan kurslar bu süreçten 1-0 önde çıktılar. Masa üstü otomasyonlar yerine interneti olan her yerden her cihazdan kullanıcı adı ve şifre ile erişim sağlayarak eğitim kurumlarını yöneterek veri ve zaman kaybı yaşamadılar. Artık online kurs yönetmek çok kolay.  Buna rağmen 80'lerden kalma yazılım sistemleri ile işlerini yürütmeye çalışan kurum sayısı hiç de az değil! Eski alışkanlıklar, excel ve vb uygulamalar ile kurumdaki herkes farklı platformlarla 'çalışmaya çalışıyor' Öğrencinin görüşme bilgileri ayrı bir programda, satış sonrası ders programı öğrenci işleri personelinin excel'inde, muhasebe kayıtları bambaşka bir sistemde tutuluyor. Haliyle birbirinden ayrı yapılan işler için anlık veri analizi yapmak, rapor çekmek imkansız hale geliyor. En kötüsü de işten ayrılan personelle birlikte birçok veri uçup gidiyor. Excel ve vb platformlar bir süre sonra kapasite aşımından dolayı bilgileri doğru göstermemeye başlıyor.Tüm bu sorunların dışında aklı başında her yönetici bu soruların cevaplarını istiyor; 
 
Bu ay yeni kaç kişiye ulaştık?
Bugün kaç kişi yüz yüze görüşmeye gelecek?
İngilizce A1 seviyesinde bekleyen öğrenciler kimler?
Şubelerimi tek bir sistemden görebilir miyim?
Billboard reklamından ne kadar dönüş aldık?
Bu ayki senet tahsilatı toplamı?
Aylık gider kalemleri
Öğretmen Puantajları ve hakkedişleri
Eğitim danışmanı hedefleri ve primleri
Özel ders ve kur takibi
Bitecek ve yeni açılacak sınıflar
Franchise yönetimi...
 
 
Bu liste bu şekilde uzar gider... Bir eğitim kurumunda birbiriyle entegre işleri yönetmek için yine birbiriyle entegre yazılımlar kullanmak gerekir. işte bu noktada Aristo LMS 10 yıldır kurs yönetiminde profesyonel çözümler üretiyor. Satış öncesi süreci ve eğitim danışmanı işlerini yürütmek için CRM modülü, satış sonrası ders programı, kur ve özel ders takibi için GRUPLAR modülü, Sözleşme, senet, makbuz, fatura,  gelir-gider ve finansal raporlar için MUHASEBE modülü, personel yönetimi, yetkilendirme ve departmana özel veri analizi için RAPORLAR ve YÖNETİM modülü ile temel adımları tek bir platformda topluyor. Kalite Yönetimi, İş Planı, Dijital Arşiv, Online tahsilat ve sözleşme, otomatik sms servisleri gibi birçok ek özelliğiyle de bir eğitim kurumunun ihtiyacına %100 çözüm sunmayı hedefliyor.

Bu yazıyı paylaşın

İletişim Bilgileri

  • Adres: Kocaeli Üniversitesi Teknopark E7

  • Telefon: (0507) 504 62 25

  • Email: [email protected]

İletişim Formu

Formu doldurarak aklınıza takılanları bize ulaştırabilir, sorularınıza cevap bulabilirsiniz.